مکالمهی تلفنی من با یک دوست:
دوستم: – صبح به خیر. چطوری؟
من: – شب و روزت به خیر. خوبم.
دوستم: – مدتی هست که میبینم تو لینکدین فعال شدهای؟!
– …
برای اینکه وقت عزیزتان را نگیرم ادامهی مکالمه را نمینویسم فقط خلاصهاش اینکه منظور دوستم از ” فعال شدن در لینکدین” یکی یا همهی موارد زیر بود:
- مشکوک میزنی!
- کاسهای زیر نیمکاسه هست!
- وقت اضافه پیدا کردهای!
- نقشهی پلیدی در سر داری!
- میخوای خودت رو تبلیغ کنی!
- دنبال “نام و نان” هستی!
مکالمهی تلفنی من با دوستی دیگر:
دوستم: – ارادت
من: – مخلصیم
دوستم: – فهمیدهام تازگی ها تو لینکدین عضو شدهای. مبارکه!
من: – سلامت باشید. از کجا فهمیدی؟
دوستم: – آخه خودم هم عضو هستم.
من: – جدی می گی؟! پس چرا من تو رو تا حالا ندیدهام؟
دوستم: – چون من بصورت نامحسوس فعالیت میکنم!!
– …
باز هم برای اینکه مصدع اوقات شریفتان نشوم ادامهی مکالمه را نمیآورم فقط اینکه نمیدونم چرا بنیانگذار لینکدین هنوز به فکرش نرسیده عضویت نامحسوس یا نامشهود رو هم تعریف کنه. اگه دلیلش رو میدونین، به من هم بگین.
دلیل مشخص هست.شما اگر پروفایل لینکدین داشته باشید آن وقت افرادی را که فالو کنید پست هایشان و فعالیت هایشان در صفحه عمومی برای شما نیز نشان داده می شود .مثلاً اگر شما من رو فالو کنید آن وقت هر پستی که من منتشر کنم یا هر پستی را که لایک کنم شما نیز به محض بالا آوردن لینکدین تان آن را خواهید دید در غیر این صورت باید هر سری اسم من رو سرچ کنید تا فعالیت من رو ببینید و برای نامحسوس ماندن باید تیک نامحسوس ماندن را در تنظیمات بزنید.
وجودت در این مجموعه و به اشتراک گذاشتن تجارب و خاطرات ، گوهر ارزنده ایی هست که در اختیار ما قرار داده شده است.
چنین توصیفی برای من قطعا درست نیست. اما لطف و محبت تو را درک میکنم هومن جان.
در آینده ای نه چندان دور ارزیابی های پیش از استخدام بر اساس امتیاز پروفایل لینکدین خواهد بود. آنوقت خیلی راحت می توان ادعاهای یه شخص را با دیدن پروفایلش راستی آزمایی کرد. کامران جان از دست این افراد حرص نخور، اینها معمولا نمیدونن موقع حرف زدن با دیگران چی باید بگن یا نگن. چطور باید موثر باشن با ارزش عمل کنند. نمیدانند بردار. غصه نخور. همین کار شما فرهنگ سازی ست. دم شما گرم.
سپاسگزارم محمد جان. دردناکتر از همه چیز، قضاوتِ بیشناخت است و اشتباهگرفتن پُل با دیوار و یا حتی ترجیح دیوار بر پل. درد این است!